5 ting vi kommer til å savne i Bergen

Som Miriam allerede har avslørt, hadde jeg laget en liste over ting vi kommer til å savne i Bergen. Siden ett av punktene allerede er ute, ville det vært dumt ikke å dele resten også.

Menneskene

Vi ga raskt opp å organisere en masseemigrasjon fra Bergen til Las Palmas, men nå satser vi på å teppebombe folk hjemme med snaps og væroppdateringer, helt til dere gir opp og flytter etter én etter én.

Knøsesmauet

Det er vanskelig ikke å bli litt hjemmekjær når man bor i et gammelt trehus i Bergens mest fotograferte smau. Vi kommer til å savne leiligheten og alle dens skjevheter, samt hver eneste slitte fasade i denne nydelige gaten. 

Solskinnsdagene

På klarværsdager er Bergen en fantastisk vakker og sprudlende by. Så disse 20-30 dagene i året er naturligvis synd å gå glipp av.

Bybanen

Med sin unike framkomstevne har denne effektive transportløsningen kjørt seg rett inn i våre hjerter.

Buekorps

Å bli vekket av buekorps dagen derpå er en unik følelse som ikke kan oppleves noen andre steder. Dessverre har ikke Nordnes bataljon funnet veien til Spotify ennå, så dette kommer til å bli et dypt savn.