Hvem stikker av med leketøyet?

På listen over forberedelser før vi reiser er det salget av bilen jeg har sett minst frem til. Det føles omtrent som å være fem år og gi fra seg den kjekkeste leken man har. Men det må gjøres, og nå er den lagt ut her

Det siste halvåret har bilen vært tilgjengelig for leie via tjenestene Nabobil og Leieting.no, noe som har vært en kjekk erfaring, både for meg og leietakerne. Sistnevnte er ofte tilreisende fra andre byer eller folk som bor i sentrum uten egen bil. Selv om dette med utleie av egne ting via delingstjenester er relativt nytt, er det allerede begynt å bli ganske populært, og denne måneden har bilen vært leid ut nesten like mye som den har stått i ro. I tillegg har jeg leid ut andre ting jeg bruker lite (bl.a. en Playstation 4 som har vært på utlån i to uker nå).

En av dem som leide bilen av meg denne måneden viste seg å være en profesjonell fotograf, og når jeg nevnte for ham at bilen snart skulle selges, tilbød han seg like godt å ta bilder av den.

Se noen av bildene han tok nedenfor. Og notér deg navnet Arne Beck :)