Ruta de la Tapa

Torsdag kveld handler det meste om tapas (og cervezas) i Las Palmas' eldste bydel, Vegueta. Folk går mann av huse for å nyte delikatesser til en rimelig penge på barene og restaurantene som ligger tett i tett langs de brosteinslagte gågatene (også kjent som «tapas-ruten»). Det er en tradisjon vi godt kan leve med, og nå som er vi kommet ned hit på ubestemt tid, er dette en av de tingene vi ser frem til å oppleve enda mer av fremover.

Etter et døgn på vår nye adresse, er det maten, og ikke minst været, som har bydd på de største kontrastene sammenlignet med den vante tilværelsen mellom de syv fjell, og det hele føles fremdeles litt uvirkelig, men på en god måte.

I løpet av de neste to ukene håper vi å finne en leilighet, med litt mer plass en de tolv kvadratmeterne vi bor på nå, og få ordnet med en del andre småting, som for eksempel nye bankkontoer og telefonnumre, spanskkurs og kontorplass.

Det sistnevnte regner vi med å få på plass i løpet av morgendagen. Nå som vi endelig er på plass, skal vi også bli flinkere å oppdatere bloggen. Vin og tapas er som kjent en effektiv kur mot bloggskrivesperre.